28 ene 2007, 15:49

Как да разбирам това :) 

  Poesía
677 0 9

Как да разбирам това...

Застъпник си за мен
дори пред бога.
От ереси сломена,
те умолявам:
„Спирам, дотук съм,
повече не мога...
...съжалявам!”
Но твоята
десница здрава
протягаш
пак към мен
и продължаваш
да ме държиш
във нежен плен.
Отдавам ти се
без остатък.
Ти изкушение
греховно ми изпрати.
Е, ясно е
за по – нататък
минаваме в графа
„добри” познати..

;)

28.01.2007г.

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??