18 ago 2006, 11:43

Как да спра болката? 

  Poesía
1231 0 4

Накой знае ли как се спира болка голяма,
някой знае ли как се лекува рана?
Сърцето ми разбито е на части,
то иска да крещи,
то иска да избяга.
Но не мога аз да го спася
не мога и да го събера,
защото частите са пръснати в нечии други сърца.
Душата ми гори и кърви.
Сълзите горещи падат
от очите безмълвни,
те искат да кажат "Спри! Не ме мъчи!",
но кой ли слуша ги?
Устни прехапвам до кръв
и дланите свивам в юмрук.
Искам да ти изкрещя,
че те мразя за това,
което стори на моята душа.
Но сърцето разбито знае,
че те обичам мълчаливо,
знае, че душата ми гори,
заради твоите дяволски очи.
Не, не издържам вече!
Как да сложа край кажете?
Как да събера сърцето си разбито?
Ако мога ще го залепя,
ако мога ще спра болката,
но не мога...
Мога само да се надявам,
че някой ден любовта ти ще заслужавам!...

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • хехе миси мишке
  • Айде едно 6 и от мен Много е яко... :Р
  • хех пак много ти благодаря за коментара
  • Пак много смислено и добре написано. Но забележката ми е същата като на по-горното твое стихче. Но иначе ми харесва как пишеш. Харесва ми това и че произведенията ти имат страшно дълбок смисъл.
Propuestas
: ??:??