1 ago 2006, 19:34

Как да те върна отново 

  Poesía
1134 0 5
Вече дълго време мина,
времето,откакто си замина.
Но днес пак те виждам тук
и някак си изглеждаш ми друг.

Знам,че виновната съм аз,
че те мамех в очите,
че съсипах всичко между нас,
че останаха единствено лъжите.

Сега единствено разбирам,
че те обичах и не го съзнах.
Сега сърцето с вик раздирам
ОБИЧАМ ТЕ,но спомените разпшилях.

© Никол Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??