28 abr 2007, 22:50

Как да ти кажа не знам 

  Poesía
650 0 0
Как да ти кажа не знам,
обърнах се към миналото,
осъзнах едно - аз те обичам,
може би онзи ден се влюбих
                 или онова сладко лято,

в което всичко ухаеше на младост,
но ние все не усещахме сладост.
Кипеше смехът сред нас,
но самотата бе наоколо,
                   като безславен княз...

Ела да го победим,
двамата да построим
царство красиво,
на любов, където
                   не стъпва на омразата копито...

© Любовник Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??