28.04.2007 г., 22:50 ч.

Как да ти кажа не знам 

  Поезия
651 0 0
Как да ти кажа не знам,
обърнах се към миналото,
осъзнах едно - аз те обичам,
може би онзи ден се влюбих
                 или онова сладко лято,

в което всичко ухаеше на младост,
но ние все не усещахме сладост.
Кипеше смехът сред нас,
но самотата бе наоколо,
                   като безславен княз...

Ела да го победим,
двамата да построим
царство красиво,
на любов, където
                   не стъпва на омразата копито...

© Любовник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??