18 nov 2006, 13:41

Как глупаво звучи... 

  Poesía
711 0 1

    Как глупаво звучи...

По дяволите всички срещи,

по дяволите нашите мечти!

По дяволите моите сълзи,

по дяволите твоите празни думи!

 

Обичах го аз него безкрай.

Исках той да бъде моя рай!

Но, по дяволите, как сгреших

и себе си с любов затрих!

 

Исках завинаги да бъде мой,

а какво? - измамник оказа се той!

Исках той да изтрива сълзите,

исках той да радва нощите и дните!

 

Исках завинаги неговата чиста любов,

а какво? - по дяволите - той не бил готов!

“Не съм готов”, как глупаво звучи,

  а аз вярвах в сините очи…

 

  Вярвах, но защо така се заблудих?

  По дяволите, как сгреших!

 

 

© Елена Гергова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не съжалявай за изгубеното,то вече го няма.По добре погледни бъдещето някъде там ще е и твоят принц,твоята сродна душа!Много емоционално написано!Браво!
Propuestas
: ??:??