30 mar 2011, 14:19

Как го мразя 

  Poesía
850 0 1


Как го  мразя



Боже, как  го  мразя.

Иде ми  с  фадрома да  го  газя.

За гърло  искам  

да  го  хвана  само

и  веднъж да  го  преметна

аз  през  рамо.

После, с  шутове  

да  го  наритам.

Без  дори  да  го  попитам,

с кой  захванал  се  е  

той горкия,

защо  я  мачка, 

като  пихтия.

От  разкошна моя

я  превръща в  робиня

и я  гази гадно,

като на  пазара  диня.

Не ще  на  теб  оставя

да му  го  върнеш,

позволи ми  да  го  сгазя,

пък Ти  при  теб скоро

ще  го  прегърнеш.



© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??