27 dic 2006, 16:36

Как искам 

  Poesía
1061 0 5
Как искам да съм снежинка -
     в бяла и чиста одежда.
Как искам да съм снежинка -
    и на рамото ти да кацна.

Как искам да съм сълза -
    от очите ти да се отроня.
Как искам да съм сълза -
    на устните ти да се стопя.

Как искам да съм стон -
    в гърдите ти да се родя.
Как искам да съм стон -
    в ушите ти да умра.

© Цвета Лазарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??