31 mar 2018, 10:54

Как искам 2 

  Poesía » Otra
473 1 0

Иска ми се да обичам

с всички сетива зората,

да съм същото момиче

както миналото лято.

 

Да ми ближе коленете

пак морето като куче.

Синьото среднощно цвете

на добро да ме научи.

 

Ах, как искам, но не мога

спомените да изтрия.

Да се върна босонога

и съня ти да изпия.

 

 

 

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??