Как искам да се гмурна в тишината,
когато в истините се таи лъжовност,
и слово с пошъл ритъм във мъглата
се ниже, покварено с злост и знойна подлост.
Как искам да се скрия в тъмнината,
когато в светлините сенките прозират,
а от болките ми смуче Тъгата
и стрелките в такт със времето пулсират.
© Цвет Todos los derechos reservados