3 нояб. 2010 г., 13:19

Как искам... 

  Поэзия
499 0 0

Как искам да се гмурна в тишината,

когато в истините се таи лъжовност,

и слово с пошъл ритъм във мъглата

се ниже, покварено с злост и знойна подлост.

 

Как искам да се скрия в тъмнината,

когато в светлините сенките прозират,

а от болките ми смуче Тъгата

и стрелките в такт със времето пулсират.

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??