22 jul 2008, 23:58

Как искам да съм силна... 

  Poesía » Filosófica
2568 0 19

Как искам да съм силна

дори и в слабостта

и с нежност да прегърна

най-малките неща.

Да мога да издържам

и в огън, и във лед.

Да съм една и съща -

преди, сега и след...

Да черпя с пълни шепи

от извора дълбок.

И моят стих да свети

с любов и вяра в Бог.

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??