27 may 2012, 12:31

Как любовта си да опиша 

  Poesía » De amor
1019 0 2

Кажи ми как любовта си да опиша -
с песен или стихоплет.

Или пък книга романтична
да напиша аз за теб
и с думи подходящи да разкажа
за любовта, що изгаря нашите сърца.
Как сърцето ми трепти
като трепетлика нежна,
щом ме докоснеш ти.
Как душата ми се радва
като мъничко дете
и за любовта ми съкровена
бърза да разкаже на твоето сърце.
И сред думи хиляди ще търся
най-подходящите да избера,
за  да сътворя чудния образ на Любовта.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??