Времето.
Как минава - ту бързо, ту безкрайно!
Ден след ден вървят,
изнизват се в срещи с познати,непознати...
Обърнеш се, а седмицата минала.
Но в миг очакване на телефонен звън
превръща минутите в часове!
Едно обаждане от миналото.
Една сянка на надежда, още не избледняла до край,
разтегля секундите и времето сякаш спира!
И сърцето ту забавя своя ритъм,
ту подскача в лудешки бяг...
Как минава времето...
© Росица Малчева Todos los derechos reservados