Как успя.
точно на мен да се случи
да тичат стотици мъже,
да загубват ума си.
да страдат, да ми се кланят, да плачат.
и на всички аз да съм им палача.
Как успях, точно на мен ли се случи
да крещя от любов
на теб - глухия.
Да чакам до телефона
поне един звън, една дума, едно послание.
не от стотиците, а от теб - желания.
Заради породата мъжка ли ме наказа?
- Бях влюбен в теб - ти ме отряза.
- Не помня, бяха стотици.
- Бяха.,днес съм самичък.
Как успях, точно на мен да се случи.
Да обичам за двама - себе си
и единствения, който
не аз, а той мен,
примадоната, ме заряза.
© Наталия Божилова Todos los derechos reservados