Jan 11, 2008, 11:06 PM  

Как успях 

  Poetry
924 0 10

Как успя. 

точно на мен да се случи

да тичат стотици мъже,

да загубват ума си.

да страдат, да ми се кланят, да плачат.

и на всички аз да съм им палача.

Как успях, точно на мен ли се случи

да крещя от любов

на теб - глухия.

Да чакам до телефона

поне един звън, една дума, едно послание.

не от стотиците, а от теб - желания.

Заради породата мъжка ли ме наказа?

- Бях влюбен  в теб - ти ме отряза.

- Не помня, бяха стотици.

- Бяха.,днес съм самичък.

Как успях, точно на мен  да  се случи.

Да обичам за двама - себе си

и  единствения, който

не аз, а той мен,

примадоната, ме заряза.

            

  

 

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??