24 sept 2007, 14:12

Как се обръщат нещата 

  Poesía
785 0 1
И в нощите, когато пак си тръгваш ти,
не чувствам вече самота.
Дните, когато не се обаждаш пак ти,
не тръпна за твоята ръка.

Мисля за друг, но не за тебе,
мисля за този, който с мен се подигра.
Накара ме да забравя аз за тебе
и да съм играчка за него в нощта.

Сега забравил ме е явно,
остави ме тъжна и сама.
Убива ме бавно
по него любовта!

Върви ти при твоята любима,
нека не страда и тя като мен сега.
Нека чувства се неповторима,
нека знае, че е обичана жена.






© Ааа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??