3 nov 2012, 12:59

Как спа нощес? 

  Poesía » Otra
568 0 0

Как спа нощес?


Как спа нощес? 
След като луната се изключи... 
влезе ли в съня си със финес? 

Ходи ли във необятности далечни
сред пейзажи стряскащо красиви, 
опасани със шоколадови пътеки течни? 

Там, казват… ягодите били закачливи, 
копривата - сладка… мека, 
а злите мисли - теменужки срамежливи. 

Щастието… леело се в коритата речни
с брегове от обич и любов, 
а по лицата светели усмивки вечни… 

Я кажи… Как спа нощес, 
светът когато във тъма угасна? 
Сподели ми, моля те... ама нека да е днес! 

Rygit




© Ригит Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??