27 jul 2021, 10:00

Как тръгна си от теб животът... 

  Poesía
350 1 2

Как тръгна си от теб животът?

И не успя да кажеш нищо.

Пое в небесната посока,

където ще останеш вечно.

 

Какво остави на земята -

една разплака жена

и много болка във душата

на близките, на твоите деца.

 

И никога не сме готови

да се простим, да кажем "сбогом".

 

Отлитна към звездите - горе.

Там ще се срещнем, някой ден, отново.

© Ивелина Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??