22 nov 2009, 23:35  

Както беше преди 

  Poesía » Otra
815 0 17

 

Може би закъсняхме, пропуснахме нещо,

дето трябваше вечно да диша във нас.

Може би разпиляхме родената нежност,

с недоверие ти - със небрежие аз.

 

Виж стъклото - от страх се пропука,

страх от скрития в къщата мрак.

Може би полудяхме от дългата скука.

Ти си тъжна - аз нервен съм пак.

 

Спри да плачеш, единствена! Искай!

Искай всичко - и всичко ще дам!

И обичай ме диво, ах, диво обичай!

За да станеш, каквато те знам.

 

За да плисне в душите забравена нежност,

да изгреят в небето милиарди звезди.

Може би закъсняхме , пропуснахме нещо,

ала то ще се върне, както беше преди...

© Ивайло Цанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??