Не се сбогувай с мен, когато някой ден,
решиш да тръгнеш - просто без причина.
Не казвай нищо - не тъжи, недей,
не ме моли за прошка, нека не те видя.
Ще ме боли, ще страдам, ти не ме мисли,
по своя път тръгни - назад не се обръщай,
не губиш нищо... просто забрави!
Без мен да си щастлив - това е важното.
Усмихнат искам да си, не така унил.
Ще те обичам - даже да си с нея.
Животът ми без теб е черно-бял,
когато с мен си чувствам, че живея.
В мечтите ми, в сърцето ми, в душата ми
за тебе винаги ще има място -
обичах те преди, обичам те сега.
Обичам само теб - нима не ти е ясно?
За мен недей си спомня, даже заличи
спомени, мечти и рухнали надежди.
Спомниш ли си пак - при мен ще се завърнеш ти,
а не бива... назад не поглеждай.
Когато ти е тежко, не плачи,
аз съм с теб защото ти за мен бе любовта.
Съдбата те отне от мен, но туй не ми попречи
да те обичам... както досега...
© Памела Todos los derechos reservados