Както преди
Гост ли чакаш? Извинявай, че нахалствам...
Реших да мина да те поздравя,
чух била красива тя…
снимка дай ми, да се уверя!
Ще се нараня ли? Спокойно - няма,
свикнала съм, добре че беше ти!
Виновен ли?! Недей, за Бога, престани!
Нали ти казах... Няма нищо,
спокойно - всичко забрави!
Да, беше някога красиво,
но свърши всичко, да, знам,
че няма вече “аз и ти”…
Аа, ти бързаше, прощавай,
май времето ти губя... Извинявай!
Няма да те бавя - хайде, сбогом!
Или не! Може пак да мина скоро!
Така, че - нека не е “Сбогом!”
© Аззз Todos los derechos reservados