24.07.2006 г., 12:46 ч.

Както преди 

  Поезия
892 1 3

 Както преди

Гост ли чакаш? Извинявай, че нахалствам...

Реших да мина да те поздравя,

чух била красива тя…

снимка дай ми, да се уверя!

Ще се нараня ли? Спокойно - няма,

свикнала съм, добре че беше ти!

Виновен ли?! Недей, за Бога, престани!

Нали ти казах... Няма нищо,

спокойно - всичко забрави!

Да, беше някога красиво,

но свърши всичко, да, знам,

че няма вече “аз и ти”…

Аа, ти бързаше, прощавай,

май времето ти губя... Извинявай!

Няма да те бавя - хайде, сбогом!

Или не! Може пак да мина скоро!

Така, че - нека не е “Сбогом!”

© Аззз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??