Навън дъждът силно вали.
Стана тъмно и страшно.
А вятърът сякаш шепти:
"Не си струва да ти е тъжно."
Не искам такъв да те обичам.
Не искам вече да страдам.
Сили нямам да дишам,
а нощем не мога да спя.
Каква е такава любов.
Която в окови държи ме.
Но сигурно веч' умори се
да бъде предавана често.
Сега те виждам различен,
готов да се хвърлиш на всяка,
която просто леко флиртува
и търси си спонсор омаен.
© Елена Todos los derechos reservados