3 mar 2008, 16:56

Каква съм аз? 

  Poesía » Filosófica
1030 0 2

 

Каква съм аз?

 

Не знам дали разбираш каква съм точно АЗ.

И все пак мен избираш - явно нещо в мен намираш.

Няма аз да крия своята стихия,

какво обичам и какво мразя,

какво отхвърлям и какво пазя.

Ще бъдат ясни мойте зле скроени рими

и повярвай, няма да са мними!

Обичам да живея, да, на пълна пара,

но разбери... сърцето ми ме кара.

А твойта гара не е спирка,

а път нататък - хайде, влакът свирка!

Казваш, че съм срамежлива.

Не, не съм такава - обичам хорска врява.

Но вътрешно крещя, когато видя чувства лични

да се споделят с хора лишни.

Разбери, стене ми душата,

когато материята убива красотата!

© Ники Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??