28 jul 2011, 8:34

Каква съм аз? 

  Poesía » Versos blancos
713 0 1

Каква съм аз ли?

Незавършена житейска книга,

която пиша всеки следващ ден.

Една пулсираща вселена,

изпълнена с живот, мечти и страх.

Каква съм аз ли?

Жена с душата на дете, тъй крехка и чуплива,

изпълнена със своите мечти

и чувства тъй незабравими!

Обикновена съм

и все пак неповторима,

защото няма друга като мен.

Поляна свежа съм  с цветя красиви,

където можеш да откриеш ти покой.

Но всъщност има и  цветя с бодили,

защото като всички грешница съм аз!

И все пак неповторима и единствена съм,

и  правдата, и грешките  са мои.

Не можем да се върнем ние назад,

затуй е важно да приемем и грешките, и своите мечти,

и пълни с надежда да намерим сили

по пътя към Човека ние да продължим…

 

© Росица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??