1 feb 2012, 11:15

Каквато съм... 

  Poesía » De amor
837 0 13

Очите ти са хладни въпросителни.

А погледът ти в мозъка дълбае

до дъно. Всички тайни подозрителни

веднага и докрай да разгадае.

 

Сканираш ме, изследваш ме замислено.

Душата ми на длан я искаш цялата.

Прости, пак казах нещо необмислено...

и наклоних везните към раздялата...

 

Човъркаш в най-дълбокото на чувствата.

Желаеш ме... но да съм съвършена.

Е, аз такава съм.... не съм изкуствена.

От плът и кръв. Не статуя студена.

 

Не можеш да ме сложиш във калъпа си.

Недей опитва да ме прекроиш по мярка.

Каквато съм, така ще съм ти скъпа...

или си тръгвай... и не ми се мяркай.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??