15 ene 2018, 2:01  

Какво? 

  Poesía » De amor
829 4 5

Какво повече му трябва на човек?

Едни очи в твоите да гледат.

Едно сърце с твоето да бие.

Едни ръце твоите да държат.

 

Какво повече му трябва на човек?

Една прегръдка ледовете да стопи.

Една целувка жив да те изгори.

 

Какво повече му трябва на човек?

Един живот с две души.

 

© Айше Али Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??