Jan 15, 2018, 2:01 AM  

Какво? 

  Poetry » Love
837 4 5

Какво повече му трябва на човек?

Едни очи в твоите да гледат.

Едно сърце с твоето да бие.

Едни ръце твоите да държат.

 

Какво повече му трябва на човек?

Една прегръдка ледовете да стопи.

Една целувка жив да те изгори.

 

Какво повече му трябва на човек?

Един живот с две души.

 

© Айше Али All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??