23 may 2023, 19:34

Какво ако неспирно те желая... 

  Poesía » De amor
486 2 1

Какво ако безумно те желая? 

Какво ако сърцето от любов към теб гори?

Какво ако обичам да мечтая?

Какво ако не спира всичко в мен за тебе да трепти? 

 

Какво ако не се страхувам от провала?

Какво ако не се страхувам да боли? 

Нали умея и без теб да бъда цяла?

Нали отново разминавали сме се преди...?

 

Не ме прекъсвай...

Позволи ми в твоите ръце да се отпусна...

Позволи ми с моята любов да те даря...

Обещавам, че когато пожелаеш, ще те пусна...

Тихо и смирено, всяко тежко чувство

в себе си ще изгоря...

 

© Свещен Огън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??