5 oct 2004, 12:32

Какво бих могъл... 

  Poesía
926 0 2

Какво бих могъл да ти дам?
Ти си млада и хубава, стилна.
Аз - набръчкан, прегърбен и сам,
дълго брулен от бурите силни.

Ти си цвете сред росна трева,
ти си извор, вълшебно ухаещ.
Аз - загниваща горска върба
и във огъня гаснещо-тлеещ.

В тебе има букет от мечти,
в тебе има и огън и плам.
Ти си слънце сред рой от звезди.
Какво бих могъл да ти дам?...

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??