Да си жена е през
трудности да преминаваш,
но пак с усмивка и сила, след
тъгата, напред да продължаваш!
Да си жена е да даваш
красота, хармония, грация на
света и в сърцето си с борбеност на
воин да се катериш до върха!
Да си жена е да имаш велика
сила, да покоряваш с любовта!
Да създаваш и променяш животи,
да носиш магия, радост, светлина!
© Майчето Todos los derechos reservados