Щастлив съм сега да напиша
какво е за мене любов.
За мене любов е, когато
ти кажа без капчица страх:
„Свободна си, можеш да тръгваш,
с когото поискаш бъди!“
и ти избереш да останеш,
и ти избереш да си с мен;
за мене любов е, когато
ми кажеш без капчица страх:
„Свободен си, можеш да тръгваш,
с която поискаш бъди!“
и аз избера да остана,
и аз избера да съм с теб.
© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados