5.11.2018 г., 23:31 ч.  

Какво е любов? 

  Поезия » Любовна, Бели стихове
547 2 5

КАКВО Е ЛЮБОВ?

 

Щастлив съм сега да напиша

какво е за мене любов.

За мене любов е, когато

ти кажа без капчица страх:

„Свободна си, можеш да тръгваш,

с когото поискаш бъди!“

и ти избереш да останеш,

и ти избереш да си с мен;

за мене любов е, когато

ми кажеш без капчица страх:

„Свободен си, можеш да тръгваш,

с която поискаш бъди!“

и аз избера да остана,

и аз избера да съм с теб.

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??