20 sept 2013, 21:25

Какво е любов 

  Poesía » De amor
404 0 2

Обичам те!

Най-лесно е да се напише

и без дори да се въздиша.

 

Обичам те!

Това е лесно да се каже,

но трябва и да се докаже.

 

Обичай ме!

Ти можеш само да го искаш

и палците си да ги стискаш.

 

Обичаме се!

И не само да се казва,

но трябва и да се доказва

със думи, жестове и зов.

Това е истинска любов!

 

Обичайте се!

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря, Санвали!
    Благодаря, Илко!
    За аплодисментите!Ценя мнението ви!
    Поздрави от мен и леки събота и неделя!
  • Браво! Поздравления за стиха!
Propuestas
: ??:??