27 jun 2008, 10:45

... Какво е любовта...?? 

  Poesía » De amor
733 0 6
 

 

... Какво е любовта...

Какво е всъщност любовта?

Дали е просто песен на красива птица,
или е нежна утринна роса?
Дали е детска искрена усмивка,
или разцъфнал цвят през пролетта?


Дали е мирис на уханно цвете,
или прегръдка топла на дете?
Или е влюбен поглед на момиче,
докоснал нечие сърце?


Дали пък летен морски бриз,
донесъл спомен мил от младостта?!
Или е тя приятелското рамо,
предложено за теб във труден миг?


Дали една едничка дума само,
която кара ти душата да лети?!
Дали тъй многолика и прекрасна
туй всичко на света е тя?!


Дали на всекиго е ясно,
че трябва сам да я открие със всичките си сетива?!

MariAngel

© Марияна Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??