6 oct 2010, 12:01

Какво е любовта? 

  Poesía » Otra
631 0 5

В лудия бяг през годините

дали разбрахме какво е любов?

Не остана ли нейде подмината,

дали чухме нейния зов?

 

Не бе ли едно ръкостискане,

един поглед, изпълнен с тъга?

До другия - нежно притискане,

украсена с пръстен ръка?

 

Дали любовта е мълчание,

пълно с думи - и мили, и не!

Казани без, и с основание,

те се забравят поне...

 

Дали е усмивка, отправена

с любов към децата ни две?

Или длан, с обич поставена

върху техните малки ръце?

 

Любовта е сълзата, потекла

от милите детски очи.

Любовта е гласчето, което

като музика нежна звучи.

 

И в лудия бяг през годините

вече знаем какво е любов!

Не остана от нас подмината,

ние чухме нейния зов!

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря на всички,че ме посетихте!Дано и вие сте открили Любовта!
  • Страшно много харесах Сполучлива равносметка на годините. Ти знаеш какво е любов !
    Поздравления.

    !6!
  • ,,Любовта е гласчето, което
    като музика нежна звучи.''

    Да! Да! Да!
  • Никога няма да знаем, поздрави за стиха
  • Харесах! Поздравления много красив и много разкриващ стих
Propuestas
: ??:??