12 oct 2010, 11:57

Какво е любовта ? 

  Poesía » De amor
1164 0 4

                   Какво е любовта?


  Любовта не се описва

тя се преживява

И когато много липсва

тя ни натъжава


  Любовта не се рисува

често се сънува

А когато се рискува

неизбежно се тъгува


  Любовта не се разказва

тя е наша тайна

Във сърцето се запазва

и е много трайна


  Любовта не се купува

безвъзмездно се доказва

А когато не си  струва

бързо те наказва...


  Любовта остава вечна

загадъчна и интересна...

Любовта е безконечна

несбъдната мечта чудесна...

       

           -intercontakt-

 

 

 

 

 

 

© Иво Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??