Какво е любовта?
Любовта не се описва
тя се преживява
И когато много липсва
тя ни натъжава
Любовта не се рисува
често се сънува
А когато се рискува
неизбежно се тъгува
Любовта не се разказва
тя е наша тайна
Във сърцето се запазва
и е много трайна
Любовта не се купува
безвъзмездно се доказва
А когато не си струва
бързо те наказва...
Любовта остава вечна
загадъчна и интересна...
Любовта е безконечна
несбъдната мечта чудесна...
-intercontakt-
© Иво Христов Всички права запазени