28 may 2007, 19:01

Какво,като не ме харесват 

  Poesía
591 0 3

                                           Kaкво, като не ме харесват?


                           Аз не живея заради другите, защото живота си е мой.

                           Аз живея с хората, но не заради тях, защото не съм като тях.

                           Истината е в мен, а аз я дарявам само на тези, които я ценят.

                           Не съм горд със себе си, но имам достойнство и не го продавам.


                           Ти ме питаш: "За какво се мислиш?"

                           Аз ти отговарям: "Аз съм нищото, в което можеш да намериш нещо".

                           Ти ми се смееш, защото не вярваш, а без вяра няма чудеса.

                           Къде е реалноста тогава? АЗ не знам!!!!


                            Само знам, че реалността сме аз и ти, когато сме смирени.
                            Не сме истински смирени, докато не се научим да бъдем презирани.
                            Затова аз ти казвам, не се обиждай от никого, освен от себе си.

                            Не сме ли всички лицемери, ами тогава сам прецени...

© Бен Ар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Аз живея с хората, но не заради тях, защото не съм като тях.
  • Прекрасе стих!Де и аз да можех да съм такава...да не ми пука...
    Поздравявам те най-искрено!
  • "Аз съм нищото, в което можеш да намериш нещо"!!! - добре казано!
Propuestas
: ??:??