11 ene 2022, 13:21

Какво ли ни чака? 

  Poesía » Filosófica
390 0 0

Вървя по своя път трънлив -

чудя се кога ще дойде краят.

В тоя мъртъв свят лъжлив

хората истината не знаят.

 

Много болка има в сърцата -

един гине днес, друг - утре,

падат даже някои от децата,

за едни е залез, за други - утро.

 

За да сме силни - да си помагаме,

любов, състрадание нека проявим,

инак на гибел ще се излагаме,

когато пред нашия Отец се явим.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??