29 jul 2008, 21:09

Какво може човекът 

  Poesía » Filosófica
1354 0 3
Може ли човекът да надбяга вятъра,
може ли да гали кожата като дъжда?
Може ли той да обича като боговете,
може ли да е наравно с тях?

Може ли човекът да се радва
на дребни, незначителни неща,
възможно ли е мразеният да обича,
всеки ден да се усмихва на света.

Може ли човекът да се извисява
над дребните и пошлите неща,
може ли да се научи да забравя
лоши мисли, думи и дела?

А може ли... този човек да бъда аз?

© Стели Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??