4 jun 2007, 12:00

Какво ни свързва 

  Poesía
573 0 2
 

Аз съм просто момиче, а ти си просто момче.

Какво ли ни свърза, не знам.

Какво завладя сърцата в плен...

Мистерия една е какво и как определя любовта.


Хиляди други жени  биха срещнали с теб страстта,

хиляди мъжки сърца биха открили в мен красота.

Искам да знам какъв вид химия е това?

Как, защо, дали пък случайност е любовта?


За лошо или за добро, точно в теб се влюбих!

Ето, вече и умът си загубих... въпроси едни си задавам,

преди не съм и мислела дори да ги разгадавам.

А този твой поглед незаменим с какво е свързан, кажи!

В сърцетото ти същото ли гори?

© Веселина Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много обично стихче!6+
    Поздрави!
  • Мила,така е,любовта е мистерия,загадка,един куп въпроси на които търсим отговори,но често няма кой да ни ги даде!
    Много добра,не,отлична идея за стих,но ако се опиташ малко да го редактираш,ще стане перфектен!
    Поздрав!С най-искрени чувства!
Propuestas
: ??:??