9 jul 2009, 10:15

Какво остана 

  Poesía
356 0 2

           КАКВО ОСТАНА

 

Любов раздавах с пълни шепи.

Последната я грабна черна врана.

Днес не виждам със очите слепи.

Сега се питам, какво остана?

 

Душата си пилеех като Крез.

Сега е рана върху рана.

От мен измести поглед Зевс.

Животът ми кръст остана...

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??