18 sept 2013, 23:40

Какво от това? 

  Poesía » Otra
746 0 3

С душа на дете,

         поет по сърце,

                аз в приказка своя живея.

В дома си потривам

           студени ръце,

                но топли ме светла идея.


Какво, че живея 

           в илюзии свои?!

Какво от това, 

           че е студ?!

Не във уюта се раждат герои,

           а във упорство и труд!  


1998 г.

© Юлия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??