От любовта винаги боли
и раната винаги кърви.
Не стигат ли моите сълзи,
та и сърцето ми рани,
и всичко в мен уби.
И този ден мрачен,
щом прагът е прекрачен,
вратата се затвори
и раната се отвори,
отново почнах да мечтая
и тъй силно да те желая,
но всичко е напразно,
защото ти не искаш да сме заедно,
с друга продължи,
а мен остави да живея с лъжи.
© Йоана Иванова Todos los derechos reservados