28 ene 2014, 22:37

Какво ти липсва? 

  Poesía » Otra
527 0 0

А сега кажи... какво ти липсва? 
*

    Дали е чувството в стомаха?

    Или пък е допирът на устни?

    Помниш ли, когато плака? 

Чакаш. А редиците са пусти.

    Искаш и преплетените пръсти.

    Копнееш ли за дългото ви лято?

    Молиш и за гривните ѝ пъстри.

Викаш. А гласът излиза плахо.

    Жаден си за морски вятър.

Гледаш как прожекторът угасва.

Част си от един спектакъл.
Плачеш. Публиката ръкопляска.

 

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??