4 nov 2022, 17:04

Какво ти става??? 

  Poesía » Canción de autor
948 1 1

Obra no adecuada para menores de 18 años

Какво ти става???

 

 

Мръсни мисли в мене провокираш,

но се мъчиш да ме игнорираш.

Какво ти става? Не ти ли става?

Хей ти; как искам да си по активен,

но ти; държиш се като гей пасивен.

Дръпни ме за ръката, хвърли ме във колата,

води ме към хотела, делукс стая съм наела.

 

Пр.1

Защо със теб изобщо чакаме, ела чаршафите да мачкаме,

да се скубем, хапем и крещим, а накрая, заедно да свършим.

 

Вече в стаята сме само двама,

не недей да търсиш изход няма.

Какво ти става? Не ти ли става?

Хей ти; как искам да си по активен,

но ти; държиш се като гей пасивен.

Дръпни ме за косата, разкъсай ми полата,

хвърли ме на леглото, сега сваляй си бельото.

 

Пр.2

Защо със теб изобщо чакаме, ела чаршафите да мачкаме,

да се скубем, хапем и крещим, а накрая заедно да свършим.

© Атанас Анастасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Късметлия! Жената и стая наела, а на него нищо не му става
Propuestas
: ??:??