4.11.2022 г., 17:04 ч.

Какво ти става??? 

  Поезия » Авторска песен
945 1 1

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Какво ти става???

 

 

Мръсни мисли в мене провокираш,

но се мъчиш да ме игнорираш.

Какво ти става? Не ти ли става?

Хей ти; как искам да си по активен,

но ти; държиш се като гей пасивен.

Дръпни ме за ръката, хвърли ме във колата,

води ме към хотела, делукс стая съм наела.

 

Пр.1

Защо със теб изобщо чакаме, ела чаршафите да мачкаме,

да се скубем, хапем и крещим, а накрая, заедно да свършим.

 

Вече в стаята сме само двама,

не недей да търсиш изход няма.

Какво ти става? Не ти ли става?

Хей ти; как искам да си по активен,

но ти; държиш се като гей пасивен.

Дръпни ме за косата, разкъсай ми полата,

хвърли ме на леглото, сега сваляй си бельото.

 

Пр.2

Защо със теб изобщо чакаме, ела чаршафите да мачкаме,

да се скубем, хапем и крещим, а накрая заедно да свършим.

© Атанас Анастасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Късметлия! Жената и стая наела, а на него нищо не му става
Предложения
: ??:??