8 jun 2013, 18:25

Какво значи 

  Poesía » De amor
656 0 2

Целувките ти на мойта възглавница

"лека нощ" ми пожелават.

А аз? Да избягам сама със тях

или да бягам да се спасявам?


Крещят в ума ми среднощни въздишки,

а твоят дъх по мен е останал.

Освен твойто име, не помня нищичко!

Според теб това какво означава?

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??